Global Workforce of the Future

Raportul de anul acesta, Global Workforce of the Future 2022, este cea de-a 3-a ediție a studiului Resetting Normal, al cărui nume a fost schimbat pentru a reflecta realitatea actuală. Deși Covid-19 încă predomină la nivel global, există mulți factori influențatori în ritmul schimbării care modelează viitorul muncii.

An de an, profunzimea studiului și numărul de oameni intervievați a crescut. Anul acesta nu este cu nimic diferit. Mai mult, studiul din 2022 a chestionat atât oameni care lucrează la birou, cât și cei care nu lucrează la birou, pentru a sublinia diferențele dintre lucrători.

Peste 30.000 de oameni au fost chestionați la nivel global, dintre care 15.000 aveau roluri de birou și 15.000 înafara biroului. Era necesar ca respondenții să întâlnească următoarele criterii: să aibă un loc de muncă la birou sau înafara biroului, să fie angajați de către același angajator de cel puțin 2 luni, cu contracte de minimum 15 ore pentru cei care lucrează înafara biroului și 20 pentru cei care lucrează la birou.

Munca de teren s-a desfășurat între 8 aprilie și 30 mai 2022, în limbile locale, cu respondenți din 25 de țări, care au răspuns unui chestionar online de 20 de minute. Rezultatele din studiu oferă insighturi privind atitudinea forței de muncă actuale și oferă inspirație companiilor, pentru a-i ajuta să-și securizeze talentul pe viitor.