Let’s talk about the employees you need

Serviciile Adecco România

Într-o piață a forței de muncă atât de competitivă, companiile din toate industriile sunt în căutare de talente.

Din acest motiv este mai important ca niciodată să lucrați cu o agenție de recrutare care îi cunoaște pe oamenii de care aveți nevoie și care are abilitatea de a vă oferi personalul potrivit.

Află mai multe

01. Recrutare și selecție

Cele mai recente studii HR indică importanța mare pe care procesul de recrutare și selecție îl are în asigurarea retenției angajaților, în stabilirea așteptărilor atât pentru candidat, cât și pentru angajator sau în asumarea valorilor organizației.

Află mai multe

02. Muncă temporară

Serviciile de muncă temporară oferă organizațiilor un cadru legal și flexibil de gestiune a resurselor umane pentru perioade fixe de timp.

Află mai multe

03. Outsourcing

Pentru o companie, procesul de HR outsourcing aduce după sine optimizarea costurilor, accesul la expertiză specializată, adoptarea de tehnologii validate și eficiente și alinierea la standarde ridicate de calitate.

Află mai multe

04. Mass recruitment

Cele mai recente studii au arătat importanța povestirii în procesul de atragere și angajare a talentelor de top într-o organizație; coordonând, în același timp, un proces de recrutare digitală pentru promovarea, facilitarea și gestiona așteptările prezente (atât ale candidaților, cât și ale clienților).

Află mai multe

05. Employer Co-Branding

Domeniul digital de astăzi devine din ce în ce mai dificil pentru candidați să înțeleagă informațiile relevante despre ocuparea forței de muncă de care au nevoie. Agitația creată de actualizări și publicitate contribuie la stresul față de digital.

Află mai multe

06. Onsite

Serviciile de Onsite HR reprezintă o soluție perfectă pentru companiile care caută flexibilitate, acompaniată de un nivel înalt de experiență.

Află mai multe

07. Global Mobility

Accesul României pe piața liberă a muncii din Uniunea Europeană, dar și globalizarea, continuă să aducă după sine posibilități multiple de muncă și relocare.

Află mai multe

08. Training și dezvoltare

Adecco Training și Dezvoltare organizațională facilitează dezvoltarea culturii organizaționale prin oferirea de modele noi de training și consultanță strategică create pentru a recunoaște, interpreta și crește potențialul angajațiilor și companiilor.

Află mai multe

09. Payroll

Adecco preia parțial sau integral administrarea și calculul salarial pentru angajații dumneavoastră: Administrarea documentelor personale, Gestionarea relației cu autoritățile, Calcularea salariilor, Emiterea de rapoarte, Consultanța privind legisltația în vigoare. Cu Adecco veți caștiga o echipa de specialiști în resurse umane care lucrează pentru dumneavoastră.

Solicită ofertă

Solicită oferta de servicii personalizată

Sunt de acord ca Adecco România/ Adecco Resurse Umane şi afiliații săi să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de muncă disponibile, invitații la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc.), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.