Adecco Mass Recruitment

Ești în căutarea celor mai buni candidați?
Suntem aici ca să te ajutăm! Echipa Adecco are experiența, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a te sprijini în identificarea celor mai potriviți candidați pentru echipa ta.

Importanța unui Proces Profesional de tip Mass Recruitment

Cele mai recente studii au arătat importanța povestirii în procesul de atragere și angajare a talentelor de top într-o organizație; coordonând, în același timp, un proces de recrutare digitală pentru promovarea, facilitarea și gestionarea așteptărilor prezente (atât ale candidaților, cât și ale clienților).

Contactează-ne

Fazele unui Process de tip
Mass Recruitment

Datorită experienței noastre globale, experții Adecco au construit cel mai eficient proces pentru identificarea, evaluarea și plasarea candidaților pentru serviciile noastre de recrutare și selecție.

Urmând procesul nostru format din mai mulți pași, ne asigurăm că cei mai potriviți candidați vor ajunge la cele mai potrivite locuri de muncă.

  • Identificarea candidaților prin canale digitale

  • Interviu telefonic

  • Intervievarea candidaților

  • Verificarea referințelor

  • Evaluare

  • Prezentarea candidaților verificați

  • Stabilirea interviului final

  • Interviul clientului și feedback-ul candidaților

  • Data start-up a candidatului

Our Digital Enablers

Candidate Sourcing

Programatic advertising

Candidate experience

Landing pages

Career assistant

Chatbot

Connect

E2E recruitment process

Client onboarding

Centralized document management

Certified expertize

FAQ

Ce este recrutarea în masă?

Recrutarea în masă eficientă este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă companiile în prezent. Atragerea și păstrarea talentelor de top au devenit mult mai complexe din cauza pieței care se află într-o continuă mișcare accelerată și tensionată. Acest lucru pune presiune asupra costurilor și calității angajării, astfel încât, fiecare încercare de recrutare în masă a devenit un proces plin de provocări.

Cât durează un proces de recrutare în masă?

Unui consultant în recrutare îi ia, în medie, o (1) lună pentru a finaliza un proces de recrutare în masă a unei poziții deschise. Această perioadă poate varia în funcție de complexitatea poziției, dar și de politica HR a organizației în cauză.

Care sunt etapele procesului de recrutare în masă Adecco?

Serviciul de recrutare în masă implică: identificarea potențialilor candidați, intervievarea acestora, verificarea acestora cu angajatorul, efectuarea interviului final, parcurgerea procesului de angajare și colectarea feedback-ului.

De câți candidați este nevoie pentru a închide o poziție deschisă în cadrul unei companii?

În medie, un consultant ajunge să intervieveze și să evalueze 5 candidați pentru a închide o poziție deschisă. Numărul poate varia în funcție de complexitatea poziției și de politica HR a organizației în cauză.

Solicită oferta de servicii personalizată

Sunt de acord ca Adecco România/ Adecco Resurse Umane şi afiliații săi să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de muncă disponibile, invitații la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc.), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.