Recrutare și selecție

Sunteți în căutarea celor mai buni candidați? Noi vă putem ajuta. Echipa noastră deține experiența, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a găsi cei mai potriviți candidați pentru dumneavoastră.

Contacți-ne

Găsiți cei mai buni candidați – chiar dacă aceștia nu sunt în căutare de job-uri în momentul de față.

Există o cerere foarte mare pentru candidați bine pregătiți, însă doar o parte dintre aceștia sunt în căutarea unui loc nou de muncă. Doriți să vă limitați căutarea doar la cei mai buni candidați care se află în căutare activă, sau căutați pur și simplu persoana perfectă pentru un anumit rol?

Optând pentru serviciile noastre de recrutare, vă puteți baza pe experiența noastră în a găsi cei mai buni candidați. Considerăm că identificarea celor mai potriviți candidați reprezintă cheia succesului în fiecare proces de recrutare – din acest motiv, echipa noastră de consultanți este formată din oameni care cunosc foarte bine business-ul și care dețin o rețea importantă de contacte în diferite domenii.

Aflați mai multe

Bucurați-vă de oportunitatea de a lucra cu profesioniști

Rezultatul final este consecința unui proces pregătit într-un mod minuțios.

Să începem cu nevoile dumneavoastră

Pornind de la cultura organizațională și descrierea rolului, vom găsi candidații cu profilul potrivit pentru valorile și așteptările companiei dumneavoastră.

Interviul

Analizăm minuțios aptitudinile, comportamentul și motivația candidaților pe durata interviului bazat pe competențe.

Testările

Verificăm referințele și efectuăm diferite teste de aptitudini și competențe. Dacă vă doriți să folosiți metoda de Assessment Center în procesul de selecție, suntem gata să pregătim o soluție potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Contactați-ne pentru mai multe detalii!

Spuneți-ne mai multe despre necesarul de personal: