Recrutare și selecție

Sunteți în căutarea celor mai buni candidați? Noi vă putem ajuta. Echipa noastră deține experiența, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a găsi cei mai potriviți candidați pentru dumneavoastră.

Contacți-ne

Executive search

Găsiți cei mai buni candidați – chiar dacă aceștia nu sunt în căutare de job-uri în momentul de față

Există o cerere foarte mare pentru candidați bine pregătiți și cu experiență validată, însă doar o parte dintre aceștia sunt în căutarea unui loc nou de muncă.

Doriți să vă limitați căutarea doar la cei mai buni candidați care se află în căutare activă, sau căutați pur și simplu persoana perfectă pentru un anumit rol?

Contacți-ne

Permanent placement

Cei mai buni candidați sunt în căutarea companiei dumneavoastră – suntem aici să vă aducem împreună.

Optând pentru serviciile noastre de recrutare, vă puteți baza pe experiența noastră în a găsi cei mai buni candidați.

Considerăm că identificarea celor mai potriviți candidați reprezintă cheia succesului în fiecare proces de recrutare – din acest motiv, echipa noastră de consultanți este formată din oameni care cunosc foarte bine business-ul și care dețin o rețea importantă de contacte în diferite domenii.

Aflați mai multe
Contacți-ne

Bucurați-vă de oportunitatea de a lucra cu profesioniști

Rezultatul final este consecința unui proces pregătit într-un mod minuțios.

Să începem cu nevoile dumneavoastră

Pornind de la cultura organizațională și descrierea rolului, vom găsi candidații cu profilul potrivit pentru valorile și așteptările companiei dumneavoastră.

Interviul

Analizăm minuțios aptitudinile, comportamentul și motivația candidaților pe durata interviului bazat pe competențe.

Testările

Verificăm referințele și efectuăm diferite teste de aptitudini și competențe. Dacă vă doriți să folosiți metoda de Assessment Center în procesul de selecție, suntem gata să pregătim o soluție potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Contact Adecco România

Solicită ofertă personalizată

Sunt de acord ca Adecco Romania/Adecco Resurse Umane şi afiliații acestora să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de munca disponibile, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.