Condu-ți echipa la potențialul maxim

Atingeți-vă obiectivele. Depășiți așteptările. Întreceți competiția. Puteți sa faceți tot ce vă propuneți! Pentru acest lucru aveți nevoie de mai mult decât o agenție de recrutare. Aveți nevoie de cea mai bună rețea de talente din lume.

Partener de încredere, soluții de succes.

Într-o piață a forței de muncă atât de competitivă, companiile din toate industriile sunt în căutare de talente.
Din acest motiv este mai important ca niciodată să lucrați cu o agenție de recrutare care îi cunoaște pe oamenii de care aveți nevoie și care are abilitatea de a vă oferi personalul potrivit.

Suntem experți în aceste servicii

Adecco Group

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Muncă temporară

Din diverse motive cum ar fi: activitatea sezonieră, comenzi neplanificate, lansări de produse, târguri și expoziții, concedii de maternitate, accidente, concedii medicale sau de odihnă, o companie poate înregistra, la un moment dat, o nevoie suplimentară de personal.

Adecco vă degrevează de dificultățile survenite într-una din situațiile respective, devenind responsabil de recrutarea și selectarea personalului necesar. Mai mult decât atât, Adecco se va ocupa de gestiunea administrativă a acestuia, în calitate de angajator legal.

Permanent Placement

Adecco vine în sprijinul activității dumneavoastre preluând activitatea de recrutare. Folosind propria metodologie și propria bază de date, Adecco vă asigură o perfectă compatibilitate între cerințele postului și candidații propuși, efectuând astfel preselecția necesară.

Recrutare în masă

În situațiile în care aveți proiecte de dezvoltare a capacităților de producție existente sau a constituirii unei societăți noi și doriți angajarea de personal calificat pe anumite profile profesionale, calificări și competențe, Adecco vine în sprijinul dvs. acordând asistență de specialitate, în vederea selecției personalului necesar.

Recrutarea în masă presupune atragerea și gestionarea unui număr important de aplicații, în directă relație cu un număr mare de posturi vacante (peste 50).

Recrutarea în masă este un proces integrat și complex cu o logistică aparte incluzând componente care țin de promovarea proiectului în mass-media, recepția și clasificarea candidaților și nu în ultimul rând de implementarea unui sistem eficient de evaluare și triere psihologică.

Adecco deține metodologia și instrumentele psihologice necesare procesării în timp real a candidaților, oferind de asemenea consultanță pe toată durata de acomodare a noilor angajați.

Administrare personal

Personalul dumneavoastră devine angajat Adecco, noi realizând toate responsabilitățile de angajator legal cuprinzând: managementul contractelor individuale de muncă plata salariilor taxelor și impozitelor precum și respectarea legislatiei în domeniu

Training

Adecco Training cuprinde o gamă variată de programe de training și dezvoltare organizatională, menite să adreseze nevoile partenerilor prin analiză, design și proiecte integrate.

Adecco Training oferă programe ready-made și customizate pentru angajați la toate nivelele, de la programe tehnice (hard skills) până la programe de management pentru middle & top management (soft skills).

Credem cu tărie că putem fi alături de partenerii noștri pe întreaga durată a carierei angajaților lor – de la angajare la dezvoltare profesională.

Contactați-ne pentru mai multe detalii


Serviciile Adecco România

Abordarea noastră

Doriți să știți cum vă găsim cei mai buni oameni?

Află mai multe

Despre noi

Cine suntem? Vă invităm să aflați.

Află mai multe

Serviciile noastre

Muncă temporară, Recrutare și selecție, Payroll, Training și lista continuă.

Aflați mai multe despre serviciile noastre.

Vezi serviciile noastre

Contactați-ne

Sigur sunteți în aria noastră de acoperire.

Aflați care este adresa celui mai apropiat branch.

Contact

Legal Insights

02/05/2017

It’s legal o’clock: Zilele libere legale acordate salariaților ce aparțin altor culte religioase

07/04/2017 in Legal Insights

It’s legal o’clock: Când este necesară notificarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal?

Legislația în vigoare prevede ca un operator de date personale (orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale…
Read More
05/04/2017 in Legal Insights

Global mobility insights: Obținerea vizei de reședință temporară în Chile, în bază unui contract de muncă

Străinii care intră pe teritoriul Republicii Chile, în baza deținerii unui contract de muncă semnat cu o companie din Chile, trebuie să obțină o viză de reședință temporară. Documente și…
Read More
03/04/2017 in Legal Insights

It’s legal o’clock: Durata maximă a concediului fără plată

Conform art. 153 din Codul Muncii, pentru rezolvarea unor probleme personale salariații au dreptul la concediu fără plată. Durata concediului fără plată se stabilește prin contractul colectiv de muncă aplicabil…
Read More
28/03/2017 in Legal Insights

It’s legal o’clock: Se poate cumula sporul de mobilitate cu diurna?

Atunci când salariatul se deplasează la locul sau locurile de muncă înscris(e) în contractul său individual de muncă, acesta nu este eligibil pentru acordarea diurnei, întrucât deplasările respective nu pot…
Read More
View All

Ești în căutarea unui job?

Uuups. Această pagină este dedicată companiilor. Accesează portalul de job-uri.

Găsește un job acum