Soluțiile noastre HR

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Cu peste 31.000 de angajați și 5.000 de birouri în peste 60 de țări, Adecco oferă o gamă completă de servicii de resurse umane.

Aflați mai multe

Adecco oferă o gamă completă de servicii de resurse umane incluzând:

Contacți-ne

Administrare personal

Personalul dumneavoastră devine angajat Adecco, noi realizând toate responsabilitățile de angajator legal cuprinzând:

 • managementul contractelor individuale de muncă
 • plata salariilor taxelor și impozitelor precum și respectarea legislatiei în domeniu

Studii de piață

Divizia de cercetare de piață a Adecco România, a fost creată ca urmare a cererilor tot mai mari de studii și de prognoze, venite din partea clienților Adecco, referitoare la situația pieței muncii din România la nivel național, regional și local.

Interacționăm zilnic cu foarte multe informații legate de piața forței de muncă, de la dinamica cererii și a ofertei de candidați, până la dinamica nivelului salarial și al beneficiilor oferite de angajatori. În acest context, Adecco Research, reprezentă un barometru al pieței forței de muncă și vine în întâmpinarea nevoilor companiilor cu 2 mari categorii de studii, după cum urmează:

Studii predefinite:

 • barometrul salariiilor și al beneficiilor pe diferite sectoare de activitate
 • tendințe majore din piața muncii

Studii on-demand (sau la cerere):

 • studii de estimare a potențialului de forță de muncă pe un anumit sector/ oraș
 • studii privind satisfacția angajatului , engagement survey – care sunt factorii care ajută la retenția/ motivarea angajaților
 • studii de marketing: branding, pricing, equity, poziționare, awareness, estimare potențial de piață etc.
 • sondaje de opinie

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru orice detalii privind studiile pe care le realizăm. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de email: adecco.romania@adecco.com

Training

Adecco Training cuprinde o gamă variată de programe de training și dezvoltare organizatională menite să adreseze nevoile partenerilor prin analiză, design și proiecte integrate.

Adecco Training oferă programe ready-made și customizate pentru angajați la toate nivelele, de la programe tehnice (hard skills), până la programe de management pentru middle & top management (soft skills).

Credem cu tărie că putem fi alături de partenerii noștri pe întreaga durată a carierei angajaților lor – de la angajare la dezvoltare profesională.

Centru de evaluare

Adecco realizează evaluări ale compețentelor actuale ale angajaților printr-o varietate de tehnici relevante pentru locul de muncă respectiv. Acest serviciu are ca scop identificarea sistematică și obiectivă a comportamentelor personale în scopul selecției și/sau dezvoltării profesionale a angajaților.

Rapoartele de evaluare vor conține de asemenea informații privind compețentele de comunicare individuale, nevoile de instruire și training, precum și soluții pentru optimizarea activității și maximizarea eficienței personalului dumneavoastră.

Calcul salarial

Adecco preia parțial sau integral administrarea și calculul salarial pentru angajații dumneavoastră:

 • Administrarea documentelor personale;
 • Gestionarea relației cu autoritățile;
 • Calcularea salariilor;
 • Emiterea de rapoarte;
 • Consultanța privind legisltația în vigoare;

Cu Adecco veți caștiga o echipa de specialiști în resurse umane care lucrează pentru dumneavoastră.

Outplacement

Serviciu prin care Adecco oferă o mare flexibilitate companiilor aflate în perioada de tranziție sau restructurare, răspunzând nevoilor specifice ale companiei client, atât la nivel general de dezvoltare al companiei, cât și la nivelul de dezvoltare al fiecărui angajat în parte.

Prin intermediul serviciului de OutplacementAdecco asistă sau facilitează procesul de tranziție al angajaților ce părăsesc organizația și orientarea lor către alte companii de profil asemănător sau diferit.

Adecco oferă consultanță și susținere, indiferent dacă angajații sunt la nivel managerial sau executiv.

Outsourcing

Reprezintă soluția completă de management de proiect.

Adecco se ocupă de recrutarea, instruirea și managementul personalului selectat în mod integral. Stabilim împreună cu dumneavoastră obiectivele proiectului și ne asigurăm de atingerea acestora în mod profesionist.

Suntem responsabili de organizarea logistică și administrativă a proiectului, raportând în mod permanent progresul acestuia.

Global Mobility

Venim în sprijinul partenerilor noștri cu servicii de consultanță și asistență privind:

 • Procedura de angajare/ detașare în România a cetățenilor străini (UE sau non-UE)
 • Recunoașterea diplomelor de studii
 • Obținerea avizului de muncă
 • Obținerea vizei de lungă ședere/ de scurtă ședere
 • Obținerea/ prelungirea permisului de ședere
 • Obținerea certificatului de rezidență/ cărții de rezidență
 • Stabilirea rezidenței fiscale la venirea/ plecare din România Procedura de reîntregire a familiei
 • Procedura detașării cetățenilor români în străinătate Obținerea formularelor A1 și S1

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru orice detalii privind legislația în domeniul cetățenilor străini și a detașărilor în străinătate.

Ne puteți contacta la globalmobility.romania@adecco.com

Solicită oferta de servicii personalizată

Sunt de acord ca Adecco România/ Adecco Resurse Umane şi afiliații săi să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de muncă disponibile, invitații la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc.), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.