Muncă temporară

De ce munca temporară? Munca temporară poate salva timp și costuri suplimentare. Vă oferă un plus de flexibilitate și crește productivitatea. Asigură faptul ca găsiți oamenii potriviți pentru pozițiile potrivite, în cel mai scurt timp. Mai mult, munca temporară este cea mai eficientă modalitatea de a vă dezvolta forța de muncă și de a acoperi deficiențele de aptitudini.

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de muncă temporară pentru o zi, un proiect, un sezon sau un an, puteți avea încredere în noi. Deținem cea mai mare rețea de candidați la nivel național. Acest lucru înseamnă ca daca aveți nevoie de 1 angajat sau de 1000, puteți fi siguri că veți obține personal de calitate. Totul într-un timp scurt.

Contacți-ne

Bucurați-vă de oportunitatea de a lucra cu profesioniști

Înainte de a vă prezenta un candidat, noi ne asigurăm că acesta a trecut printr-un set complet de teste care îi evaluează competențele și motivația.

Verificarea inițală

Fiecărui candidat îi este verificată cu atenție experiența profesională.

Verificarea aptitudinilor

Dacă sunteți în căutarea unor aptitudini specifice, acestea vor fi mereu verificate de noi folosind instrumente profesioniste.

Verificarea finală

Putem afla mai multe despre candidații noștri verificându-le referințele.

Contact Adecco România

Solicită ofertă personalizată

Sunt de acord ca Adecco Romania/Adecco Resurse Umane şi afiliații acestora să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de munca disponibile, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.