Servicii de Onsite HR

Sunteți în căutarea unor profesioniști HR care să vă sprijine în procesele de recrutare la sediul dumneavoastră?
Adecco vă poate ajuta cu servicii de Onsite HR! Echipa noastră de consultanți deține experiența și flexibilitatea de a se deplasa la sediul organizației dumneavoastră pentru a vă asista în procesele de recrutare.

Importanța unui proiect de Onsite HR

Serviciile de Onsite HR reprezintă o soluție perfectă pentru companiile care caută flexibilitate, acompaniată de un nivel înalt de experiență.

Posibilitatea de a avea la dispoziție un consilier în resurse umane, care preia parțial sau integral coordonarea și administrarea proceselor HR, îmbunătățește productivitatea și sporește eficiența întregului demers.

Contacți-ne

Aplicabilitatea procesului de
Onsite HR

Datorită experienței de peste 20 de ani pe piața soluțiilor HR din România, echipa Adecco poate prelua în format de Onsite HR la sediul organizației dumneavoastră următoarele activități:

Recrutare și selecție onsite

Consultanții Adecco pot desfășura toate etapele procesului de recrutare și selecție direct din sediul locațiilor organizației dumneavoastră. Interviurile, verificarea referințelor, evaluarea, parcurgerea listei scurte, interviurile finale, plasarea candidaților și preluarea feedbackului, toate pot fi gestionate în mod profesionist de experții noștri.

Soluții de muncă temporară onsite

Specialiștii Adecco au construit cel mai eficient proces de identificare, evaluare și angajare al candidaților în regim de muncă temporară. Urmărind etapele angajării temporare, ne asigurăm că cei mai potriviți candidați devin angajați în proiectele partenerilor noștri. Candidații căutați devin angajați Adecco și își desfășoară activitatea la sediul dumneavoastră.

Expertiză certificată

FAQ

Ce sunt serviciile HR Onsite?

Serviciile de Onsite HR reprezintă activitatea prin care un consultant în resurse umane este detașat la sediul unei companii partenere, preluând parțial sau integral coordonarea și administrarea proceselor HR.

Cât timp durează un proiect de Onsite HR?

Durata unui proiect de Onsite HR depinde de obiectivele partenerului care solicită serviciul. In funcție de acestea, se definesc o serie de indicatori de performanță care pot fi măsurați și în funcție de durată.

Ce fel de activități se pot desfășura în cadrul unui proiect de Onsite HR?

În cadrul unui proces de onsite HR consultantul sau echipa de consultanți pot desfășura mai multe tipuri de activități: recrutare și selecție, angajare în regim de muncă temporară, evaluare psihologică și de competențe etc.

Solicită oferta de servicii personalizată

Sunt de acord ca Adecco România/ Adecco Resurse Umane şi afiliații săi să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de muncă disponibile, invitații la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc.), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.