Ok, de unde să începem?

Adecco România și-a deschis primul branch în anul 2000 în Timișoara.

An de an am dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din România. Bazându-ne pe nevoile locale ale clienților noștri, am deschis noi branch-uri în orașele mari din România, ajungând la un număr de 15 sucursale.

În anul 2017, Adecco România a intrat în cel de-al șaselea an în care este lider local de piață, adăugând continuu noi servicii și dezvoltându-le pe cele existente în strânsă legătură cu complexitatea mediului de business. Poziția de lider în termeni de turnover anual, număr de angajați temporari și poziții de permanent placement închise, este în același timp atât o realizare, cât și o responsabilitate. Acest status ne dă oportunitatea de a inova în termeni de sub-servicii HR și de a aduce valoare adăugată partenerilor noștri prin fiecare proiect HR.

În acest moment, Adecco România oferă servicii HR 360 de grade, începând cu studiile salariale care au ca scop furnizarea de informații exacte legate de piață și finalizând cu serviciile de outplacement.

Adecco Romania HQ este situat în București, în zona Pipera, din anul 2015, datorită apropierii de partenerii strategici și de asemenea pentru o mai bună coordonare a diferitelor proiecte. Misiunea Adecco România constă în îmbunătățirea constantă a serviciilor și a proceselor, dezvoltarea celei mai bune echipe de profesioniști HR de pe piață și menținerea poziției de lider de piață în serviciile HR din România.