Prin diversificarea paletei de opțiuni profesionale contribuim la valorificarea potențialului indivizilor, companiilor și societății, oferind astfel condițiile fundamentale pentru adaptabilitate și succes pe piața muncii.

Prin activitatea noastră, sprijinim:

  • Indivizii în găsirea unui loc de muncă
  • Companiile în identificarea resurselor umane necesare
  • Societatea, în general, prin impactul pozitiv pe care îl are angajabilitatea

Valorile Adecco

Team spirit

Munca noastră și schimbul de bune practici se bazează pe respect reciproc și încredere. Cooperarea în cadrul Adecco are la bază Echipa, Încrederea și Talentul, termeni cheie pentru activitatea noastră

Customer focus

Expertiza noastră constă în oferirea de soluții personalizate și în a aduce față în față oamenii potriviți. Scopul nostru este de a construi parteneriate pe termen lung cu clienții, asociații și colegii noștri.

Passion

Treptat schimbăm piața locurilor de muncă. Punem pasiune în relația cu fiecare stakeholder în parte: colegii, asociații și clienții nostri. În același timp, suntem importanți pentru milioane de oameni în fiecare an. Asigurăm oamenilor locuri de muncă, le oferim experință profesională și le dăm posibilitatea să își clădească un viitor mai bun. Toate aceste lucruri nu le facem din obligație, ci din pasiune.

Responsibility

Principala noastră competență este îndreptarea constantă spre persoane cu inima deschisă, rațiunea obiectivă și "mâini harnice". Integritatea noastră conduce spre un mediu de lucru mai bun, condiții de viață mai bune și implicit, spre un viitor sustenabil.
Suntem întotdeauna parteneri imparțiali pentru stakeholder-ii noștri, iar moștenirea noastră organizațională este promovarea corectitudinii, diversității și egalității.

Entrepreneurship

Una din pasiunile noastre este de a ne conduce activitatea spre inovare și antreprenoriat. Încurajăm inițiativa în procesele decizionale și găsirea de soluții creative. În acest sens, ne ambiționăm să facem mereu un pas în plus.