Programul de motivare:

TICHETUL DE RECOMANDARE

Fă-ne o RECOMANDARE cu VALOARE pentru unul din joburile deschise la Adecco Timișoara și poți primi tichete valorice SMART PASS* în valoare de 100 RON!

Cum funcționează campania:

Spune-i cunoștinței tale să ne contacteze la 0733.688.564

*Îi vom explica regulamentul campaniei și îi vom răspunde la toate întrebările extra. Și vom începe procedurile de angajare.

Dacă persoana în cauză devine angajat Adecco Timișoara și petrece angajat minim o săptămână lucrătoare, tu poți primi tichete SMART PASS în valoare de 100 RON.

*Persoana angajată trebuie să ne confirme că tu ești persoana care i-a indicat locul de muncă de la Adecco.

La o săptămână după angajarea lui/ ei poți veni și ridica tichetele de la sediul Adecco din Timișoara Bulevardul Take Ionescu, Nr. 46B, Timișoara, 300124, România

Sună acum! – 0733688564

Citește regulamentul

*Smart Pass este un bon valoric, foarte usor de folosit, care ofera participantilor libertatea de alegere a premiului dorit dintr-o retea de peste 65.000 de magazine afiliate din intreaga tara. Cu el se pot achiziționa: Îmbrăcăminte, Încălțăminte, Marochinarie, Artizanat, Cosmetice, Parfumuri, Flori, Bijuterii, Cărți, Manuale, Papetărie, Rechizite, Jucării, Articole copii, Fitness, Aerobic, Cosmetică, Coafor, Solar,  Audio-video, Telefoane mobile, Abonamente, Cartele Internet, Computere, Componente, Software, Articole sportive, Mobilier, Decorațiuni interioare, Articole de uz casnic, Cadouri de afaceri, Electronice, Electrocasnice, Piese de schimb, Spălătorii, Agenții de turism, Hoteluri și restaurant, Fastfood, Dulciuri, Produse alimentare

**Programul de motivare “Tichetul de recomandare” se desfășoară în perioada Noiembrie 2020 – Decembrie 2021 cu posibilitatea de prelungire de până la 90 de zile.