Podcast: Recrutarea în pandemie

Olivia David – HUB Manager în cadrul Diviziei de Professional și Executive Search Adecco România
Mădălina Stanciu – Talent Acquisition & Employer Branding Lead – DB Schenker GBS

Pandemia actuală ne-a adus multe schimbări, atât în modul de lucru, cât și în procesele de recrutare. Și în ciuda faptului că digitalul devine tot mai vital în viața noastră de zi cu zi, există lucruri care nu pot fi înlocuite. În marea de informații, am selectat o serie de preconcepții și am decis să le demistificăm.

Vă invităm să ascultați cel de-al 4-lea podcast Buzzwords – Recrutarea în pandemie, pentru a afla mai multe despre:

  • Schimbările pe care le poate aduce AI-ul în domeniul recrutării
  • Impactul crizei Coronavirus asupra pieței muncii
  • Exemple de bună practică în recrutare
Cu peste 15 ani de experiență în domeniul resurselor umane și peste 6 ani în cadrul echipei Adecco, Olivia David a preluat în 2018 poziția de HUB Manager în cadrul Diviziei de Professional și Executive Search Adecco. În prezent, coordonează o echipă de 30 de Consultanți, activ implicați în proiecte de Talent Acquisition, Executive Search, Consultanță HR pentru companii care activează pe piața locală, acoperind o plajă variată de industrii.
Mădălina Stanciu este Talent Acquisition & Employer Branding Lead în DB Schenker GBS de 1 an și jumătate și face parte din industria outsoucing-ului de aproximativ 5 ani, industrie care prin dinamismul ei a ajutat-o să își dezvolte abilitățile de adaptare și confruntare cu schimbarea constantă. În ansamblu, își tot explorează viața profesională de aproape 15 ani de experiență în HR, acoperind arii care încep cu planificarea de resurse umane, recrutare, acțiuni de employer branding și wellbeing, până la onboarding, training și focus pe dezvoltarea angajaților.