Este ușor să recrutezi. Nu este însă ușor să o faci bine.

Nu poate fi foarte dificil să recrutezi. La urma urmei, sunt o mulțime de profesioniști care pot face treaba asta pentru tine. Poți oricând să pui mâna pe telefon și să suni la cea mai mare companie de recrutare, care ți-ar pune la dispoziție toate resursele de care dispune.

Însă, chiar dacă apelezi la această soluție, iar procesul de recrutare urmează firul logic, cum poți să te aștepți ca cei care lucreză pentru tine să îți găsească candidatul potrivit înainte a-ți seta foarte clar cerințele și obiectivele?

Ghidul de mai jos este proiectat astfel încât să fie un instrument de referință pentru a te ajuta în procesele de recrutare pe care le derulezi.
Acest ghid nu poate evalua toate particularitățile nevoilor de recrutare pe care le ai în acest moment, deoarece astea sunt lucruri pe care ți le stabilești singur.

Descarcă materialul și vei vedea că te ajută să:

  • Îți creezi un șablon pentru acțiunile de recrutare;
  • Să te gândești logic la cerințele pe care le ai pentru rolul nou deschis în organizație;
  • Să formulezi un plan de acțiune;
  • Să demarezi un proces de recrutare bine structurat.

Descarcă acum!

Este ușor să recrutezi. Nu este însă ușor să o faci bine.


Sunt de acord ca Adecco Romania/Adecco Resurse Umane şi afiliații acestora să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de munca disponibile, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.