CRF Health is hiring staff

In the newly-opened R&D Center in Iași

 

Serviciile Adecco

Soluții HR personalizate pentru nevoile companiei dumneavoastră

 

Adecco Training

Adecco Training oferă programe ready-made și customizate pentru angajați la toate nivelele

Servicii Adecco România

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Cu peste 31.000 de angajați și 5.000 de birouri în peste 60 de țări, Adecco oferă o gamă completă de servicii de resurse umane incluzând:

Muncă Temporară

Adecco vă degrevează de dificultățile survenite, devenind responsabil de recrutarea și selectarea personalului necesar. Mai mult decât atât, Adecco se va ocupa de gestiunea administrativă a acestuia, în calitate de angajator legal.

Recrutare in masă

În situațiile în care aveți proiecte de dezvoltare a capacităților de producție existente sau a constituirii unei societăți noi și doriți angajarea de personal calificat pe anumite profile profesionale, calificări și competențe, Adecco vine în sprijinul dvs. acordând asistență de specialitate, în vederea selecției personalului necesar.

Recrutare si selecție

Adecco vine în sprijinul activității dvs. preluând activitatea de recrutare. Folosind propria metodologie și propria bază de date, Adecco vă asigură o perfectă compatibilitate între cerințele postului și candidații propuși, efectuând astfel preselecția necesară.

Valorile Adecco

Passion

Treptat schimbăm piața locurilor de muncă. Punem pasiune în relația cu fiecare stakeholder în parte: colegii, asociații și clienții nostri. În același timp suntem importanți pentru milioane de oameni în fiecare an. Asigurăm oamenilor locuri de muncă, le oferim experință profesională și le dăm posibilitatea să își clădească un viitor mai bun.

Responsibility

Principala noastră competență este îndreptarea constantă spre persoane cu inima deschisă, rațiunea obiectivă și mâini harnice. Integritatea noastră conduce spre un mediu de lucru mai bun, condiții de viață mai bune (better work, better life) și, implicit, spre un viitor sustenabil.

Team spirit

Munca noastră și schimbul de bune practici se bazează pe respect reciproc și încredere. Cooperarea în cadrul Adecco are la bază Echipa, Încrederea și Talentul, termeni cheie pentru activitatea noastră.

Customer focus

Expertiza noastră constă în oferirea de soluții personalizate și a aduce față în față oamenii potriviți. Scopul nostru este de a construi parteneriate pe termen lung cu clienții, asociații și colegii noștri.

 

Adecco Jobs

Descarcă acum aplicația Adecco Jobs!

Principiile de leadership

Curios Mind

Persoanele care sunt în căutare de noi experiențe, informații și feedback au șanse mai mari să-și formeze idei noi, competențe și pot genera progresul unei organizații.

Warm heart

Apreciem oamenii care știu cum să ajungă la inimile celorlalți, care pot valorifica ce este cel mai bun în fiecare persoană cu apreciere și respect și care pot orienta energia colegilor spre atingerea obiectivelor comune.

Cool head

Apreciem oamenii care au valori și iau decizii, care prioritizează, care au capacitate de analiză și rezolvare a problemelor și care răspund concret și adecvat, fără a lăsa subiectivismul să interfereze în toate aceste procese.

Working hands

Apreciem oamenii care își iubesc locul de muncă și sunt mereu dispuși să ofere mai mult, să facă un pas în plus.