Programul de motivare:

TICHETUL DE RECOMANDARE

Fă-ne o RECOMANDARE cu VALOARE pentru unul din joburile deschise la Adecco București pentru Macromex și poți primi tichete valorice SMART PASS* în valoare de 100 RON!

Cum funcționează campania:

Spune-i cunoștinței tale să ne contacteze la 0799 885 224

*Îi vom explica regulamentul campaniei și îi vom răspunde la toate întrebările extra. Și vom începe procedurile de angajare.

Dacă persoana în cauză este angajată și petrece minim o lună lucrătoare angajat la Macromex, tu poți primi tichete SMART PASS în valoare de 100 RON.

*Persoana angajată trebuie să ne confirme că tu ești persoana care i-a indicat locul de muncă de la Adecco.

La o săptămână după angajarea lui/ ei poți veni și ridica tichetele de la sediul Adecco din Bd. Nicolae Titulescu, nr 56, sect 1, Bucuresti, Romania, 011144.

Sună acum! – 0799 885 224

Citește regulamentul

*Smart Pass este un bon valoric, foarte usor de folosit, care ofera participantilor libertatea de alegere a premiului dorit dintr-o retea de peste 65.000 de magazine afiliate din intreaga tara. Cu el se pot achiziționa: Îmbrăcăminte, Încălțăminte, Marochinarie, Artizanat, Cosmetice, Parfumuri, Flori, Bijuterii, Cărți, Manuale, Papetărie, Rechizite, Jucării, Articole copii, Fitness, Aerobic, Cosmetică, Coafor, Solar,  Audio-video, Telefoane mobile, Abonamente, Cartele Internet, Computere, Componente, Software, Articole sportive, Mobilier, Decorațiuni interioare, Articole de uz casnic, Cadouri de afaceri, Electronice, Electrocasnice, Piese de schimb, Spălătorii, Agenții de turism, Hoteluri și restaurant, Fastfood, Dulciuri, Produse alimentare

**Programul de motivare “Tichetul de recomandare” se desfășoară în perioada Ianuarie 2021 – Decembrie 2021 cu posibilitatea de prelungire de până la 90 de zile.