Provocările din recrutare în timpul pandemiei

Resursele umane au purtat o luptă consecventă pentru a-și justifica poziția în organizații, iar departamentul de HR are astăzi, mai mult ca oricând, un rol strategic în vremurile de criză.

În perioadele de creștere economică, atunci când există bugete adecvate, companiile sunt dispuse să învestească în angajare, formare profesională, stimulente și dezvoltarea brandului de angajator.

Însa acum, lumea se schimbă tot mai repede și odată cu ea și piață muncii. Printre altele, și recrutarea este forțată să se transforme și să se adapteze noilor condiții. De aceea, este foarte important ca angajatorii să fie informați, să anticipeze direcția în care vor merge lucrurile și să acționeze în consecință.

Iată, așadar, câteva dintre provocările pe care le are recrutarea în această perioadă. Completează formularul cu datele tale personale și descarcă white paperul nostru.

White paper scris de Mihaela Tomescu,

Senior Consultant – Professional & Executive Search Division

Descarcă acum!

Provocările din recrutare în timpul pandemiei


Sunt de acord ca Adecco Romania/Adecco Resurse Umane şi afiliații acestora să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de munca disponibile, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.