Podcast: Retenția angajaților

Moderator – Cristian Nicolae, Change Design Facilitator Quantum Change
Invitat special – Oana Trucă, HR Manager, Skanska Property România si Cehia

În ultimii 5-10 ani s-a discutat tot mai frecvent despre această temă. Internetul abundă de sfaturi, studii și tips despre cum să îți reții angajații cât mai fericiți în companie. Din toată această abundență de informații am ales câteva preconcepții și am decis să punem sub lupă.

Vă invităm să ascultați acest prim podcast pentru a afla mai multe despre:

  • Ce practici de retenție funcționează în România
  • Cât din motivația angajaților ține de stimulentele financiare
  • În ce companii exista exemple de bună practică
Oana Trucă este HR Manager în cadrul Skanska Property România și Cehia și face parte din echipa din 2011. În rolul ei, Oana inspiră oamenii să obțină cele mai bune performanțe și contribuind la construirea de echipe puternice, cu rezultate remarcabile.
Din 2018, Oana este Associate Certified Coach în cadrul International Coach Federation, activand astfel si in rolul de coach intern, concentrându-se pe extinderea potențialului individual al colegilor, intarirea culturii organizaționale Skanska si la definirea și modelarea sistemelor de management al performanței. Oana are o experiență profesională de peste 15 ani în companii precum Rompetrol, Accor Hotels și JW Marriott, este licențiată în economie în cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași și este pasionată în a-i însoți pe oameni pe drumul autocunoașterii.
Cristian Nicolae este facilitator, trainer și coach acreditat PCC, la ICF (International Coaching Federation). Activează în cadrul Quantum Change de 7 ani folosind experiența cumulată în întreaga sa carieră, în programe de optimizare de afaceri, la diverse nivele de complexitate.
A lucrat cu companii mici și mijlocii, multinaționale și companii românești, centralizând peste 1.000 de ore de coaching individual și de grup. Într-o carieră de management de 20 de ani dezvoltată cu pasiune în industria auto, Cristi a ajuns la concluzia că nu a muncit nici măcar o zi din viața sa și că iubește zilele de luni pentru că de fiecare dată se întoarce la ceea ce iubește să facă mai mult.
Din pasiune pentru coaching, a fondat în anul 2015 emisiunea radiofonica ,,Zbor deasupra unui cuib de coachi’’ alături de Mirel Bran, la Radio France Internationale – România.

Mulțumiri speciale