ÎMPREUNĂ FACEM CĂLĂTORIILE MAI SIGURE

La Nokian Tyres, nu creăm doar anvelope premium – creăm siguranță. Suntem deja 3.300 de oameni din întreaga lume, uniți în această călătorie. Acum, în România, suntem gata să facem următorul salt important în materie de siguranță. Vino alături de noi!

Aplică și tu!

DESPRE NOKIAN TYRES

Ne dorim să devenim din ce în ce mai buni. Asta înseamnă să facem lucruri pentru PRIMA DATĂ ÎN LUME: de la prima anvelopă de iarnă în 1934 și până la prima unitate de producție cu zero emisii de CO2 din lume în 2024, există un început pentru toate. Ceea ce ne dorim să realizăm în Oradea este un salt uriaș, care va revoluționa industria anvelopelor.

O provocare pe care ne-am asumat-o, dar nu doar pentru noi. La Nokian Tyres, tot ceea ce facem are o destinație clară: siguranța. Asta înseamnă ca fiecare om din această lume să poată călători în siguranță și, odată cu el, întreaga planetă.

Nu e o misiune ușoară, dar avem tot ceea ce ne trebuie pentru a reuși. Iar primul pas este destul de clar: să formăm o echipă de excepție. Siguranța este o provocare demnă de o echipă curajoasă. Vino alături de Nokian Tyres și împreună facem călătoriile mai sigure, generație cu generație!

REUȘIM ÎMPREUNĂ!

“Fiecare loc de muncă, fiecare coleg și fiecare activitate contează. Atunci când ne pasă de ceea ce facem și înțelegem că adevăratul progres devine posibil doar atunci când lucrăm împreună, se instalează un respect și un sentiment de mândrie care ne face să ne străduim mai mult în fiecare zi.

Acesta este spiritul Nokian Tyres și l-am adus cu mine aici, la cârma operațiunilor din Oradea. Sunt una dintre cei care fac călătoriile mai sigure, la fel ești și tu și la fel sunt și cei care te înconjoară.”Susanna Tusa, Director General și Vice Președinte Nokian Tyres Romania Operations

DE CE SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOKIAN TYRES?

La Nokian Tyres, credem că fiecare dintre noi poate face diferența. Vino în echipa noastră și hai să facem lucruri uimitoare, împreună!

Ce găsești la noi?

  • O cultură de lucru scandinavă;
  • Susținere în dezvoltarea profesională;
  • Echipe globale, obiective globale;
  • Siguranță și sustenabilitate;
  • Un pachet de beneficii corect;
  • Oportunitatea de a fi un pionier al inovației!