Ai puterea de a schimba vieți

Începe-ți cariera...
și susține alte mii de povești similare!

Alătură-te unei culturi care are în ADN diversitatea, bunăstarea colegilor, libertatea și flexibilitatea.

Schimbă-ți viața în timp ce o schimbi pe cea a candidaților, clienților și colegilor noștri.

Dacă devenim colegi, vei beneficia de toate avantajele de a lucra într-un mediu internațional care pune în prim plan specificul local.

Despre Adecco

La Adecco, promovăm o cultură a încrederii care creează un loc de muncă divers și sigur și echipe care au la bază un sentiment de familie. Suntem o companie suficient de mare pentru a face diferența în viața persoanelor cu care lucrăm și suficient de mică pentru a ne păsa în mod individual de candidații și clienții noștri. Dar în mod special unii de alții.

În calitate de companie lider în soluții HR, anticipăm și lucrăm mereu cu gândul la viitor, iar creșterea și agilitatea fac parte din munca noastră de zi cu zi. Acest lucru ne dă nouă – și ție – puterea de a schimba vieți și de a face față oricărei provocări care ne iese în cale.

Ce oportunități avem disponibile

La Adecco, vei avea nevoie de o competență de bază:
Capacitatea de a asculta și de a te conecta cu oamenii.

Recruiteri muncă temporară

Vei înțelege profilurile și motivațiile candidaților.

Aplică acum

Consultanți recrutare*

Vei evalua nevoile clienților și vei identifica oportunități viitoare.

Aplică acum

Branch manageri*

Vei inspira echipa și împreună veți impulsiona afacerea înainte.

Aplică acum

*Pentru oportunitățile unde nu avem momentan poziții deschise, te invităm să ne lași CV-ul actualizat și unul din colegii nostri te va contacta cu prima ocazie.

AndreiMentorship zilnic

Mă bucur mult că lucrez într-o companie în care nu există zi în care să nu înveți ceva nou. Nu pot spune că am un mentor anume cred doar că “fur” câte puțin de la fiecare coleg cu care lucrez.

ElenaCea mai dragă amintire

De fapt cele mai dragi amintiri le am de la teambuilding-uri. Acolo unde eram cu toată echipa, împărtăseam reușitele și eșecurile și mai ales împărtășeam viață.

FlorinO companie care a schimbat România

Ce îmi doresc pentru Adecco România este să continue ceea ce a făcut până acum. Și anume să schimbe piața de resurse umane din România, să inoveze, să formeze oameni, să formeze lideri și să aibe întotdeauna un cuvânt de spus.

RoxanaAcei ani din viața mea profesională

Am avut norocul să fac parte dintr-o echipa minuntă, cu oameni cu care am păstrat legătura și am legat prietenii pe viață.

LeonelaMunca mea este apreciată

La Adecco lucrez într-un mediu în care valoarea adăugată pe care munca o aduce în companie este apreciată și recunoscută.

HoratiuCe mai frumoasă perioadă

Nu pot să vă spun decât că Adecco a rămas perioada în care m-am format ca profesionist și am avut parte de cele mai amuzante și intense activități pe care le-ar putea avea un angajat într-o companie.