SOLUȚII EXISTĂ

Păstrarea unui mindset optimist și gata de acțiune este esențial în timpul perioadelor dificile.

Știm sigur că la un moment dat, lucrurile vor reveni la normal. Până atunci, trebuie trebuie să fim prevăzători și să profităm de orice oportunitate.

Dorim să ne alăturăm companiilor care strâng rândurile și sprijină binele comun.

O vom face cum știm mai bine. Oferind consultanță profesională și de business oricărei persoane sau companii care are nevoie.

Pe această pagină, punem la dispoziția publicului, acces la:

  • Corespondență pentru consiliere în carieră pe timp de criză
  • Webinar-uri tematice
  • White papers informative
  • Rapoarte și statistici

Suntem aici pentru tine. Cum te putem ajuta?

Sunt de acord ca Adecco România/Adecco Resurse Umane şi afiliații acestora să poată folosi detaliile mele pentru a-mi transmite informaţii despre serviciile acestora (inclusiv locuri de muncă disponibile, invitații la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, telefon, medii de socializare, notificări tip push în aplicaţii şi prin alte mijloace. Înţeleg că pot să renunţ la această opţiune în orice moment.

Știm că nu este ușor.

În aceste zile incerte, multe dintre întrebările noastre despre muncă rămân nerăspunse.

Dacă această epidemie te-a surprins într-o perioadă de tranziție sau dacă ești pe cale să faci o schimbare și ai nevoie de un sfat, suntem aici pentru tine.

Te așteptăm cu drag!

Soluții există și pe timp de criză

Chiar dacă aproape toți experții Adecco au trecut în home office, suntem aici pentru fiecare companie care are nevoie de experiența noastră.

Am pregătit o serie de subiecte HR de interes imediat, pe care suntem pregătiți să le expunem prin: webinaruri, whitepapers, studii și articole.

Suntem aici pentru tine!

Cum te putem consilia?

  • Consiliere în carieră pe timp de criză
  • Înscriere Webinar Being resilient – Managing emotions and stress during times of uncertainty | JOI, 23 aprilie 10:00 a.m