Podcast: Employer Branding

Moderator – Maria Vasiliu, Senior Consultant Executive Search Adecco Romania
Invitat special – Costin Oane, Founding Partner & Creative Director BroHouse

Tema acestei ediții de podcast este una din cele mai ofertante. O buna parte din reclamele din cotidian fac referire la un job și la beneficiile pe care le oferă compania în cauză. Specialiștii le numesc campanii de employer branding și le prezinta ca soluția cea mai bună pentru a atrage candidați. Totuși există diferențe clare între o campanie de advertising a unui job și o campanie de branding.

Vă invităm să ascultați acest podcast pentru a afla mai multe despre:

  • Cum se desfăsoară un proces de branding de angajator
  • Definirea corectă a unui Employee Value Proposition (EVP)
  • Cât de “sănătos” este să gestionezi cu resurse interne un proces de employer branding
Costin Oane conduce studio-ul de design și branding, pe care l-a „botezat” BroHouse, fiind în fond un business de familie și care s-a născut din povestea de viață a lui și a fratelui său geamăn Horia. Împreună au o experiență de peste 8 ani si studii de branding în Anglia. Portofoliul de clienţi BroHouse cuprinde nume din ce în ce mai mari din online-ul autohton şi internațional. Prin serviciile lor, echipa BroHouse încercă să ajute brandurile să își găsească și să-și exprime vocea și personalitatea lor.
Maria Vasiliu este absolventă a unui MBA & Leisure Management la Universitatea Politehnică din Catalunia. De-a lungul celor 10 ani de carieră a activat în domeniul turismului, ca hotel manager și account manager la Booking.com, unde a susținut traininguri de dezvoltare personală (time management & presentation skills), precum și traininguri de vânzare.
De 3 ani este Senior Consultant în cadrul diviziei de executive search Adecco București, unde participă activ în proiecte de recrutare pe baza certificării SHL, precum și în importante proiecte de outplacement la nivel național.
Din Octombrie 2018, activează și ca lector de Resurse Umane aplicate în managementul turistic, în cadrul American Hotel Academy, din Brașov.