Viitorul tău
este flexibil.

Schimbă-ți percepția despre munca temporară

Află mai multe

E timpul să gândim flexibil

Bucură-te de aceleași beneficii ca și un angajat cu contract permanent doar cu mult mai multă flexibilitate.

…nu doar temporar

Încearcă un job temporar înainte să te hotărăști petru o poziție permanentă. Alege dintr-o gamă variată de industrii și domenii pentru a câștiga experiență și a-ți dezvolta competențele.

Există multe mituri despre munca temporară și este posibil ca acestea să te împiedice să-ți găsești locul de muncă potrivit.

Mit #1: Agențiile de leasing personal iau un procent din salariul tău

Ți s-a mai spus vreodată că munca temporară este slab plătită pentru că agențiile de leasing personal trebuie să facă profit? Vestea bună este că acest mit e fals: Salariul tău este neatins de costurile serviciilor de recrutare. Tu vei primi întotdeauna salariul pe care l-ai agreat cu angajatorul tău de muncă temporară.

Mit #2: Munca temporară este doar pentru poziții de începători

Au apus vremurile în care munca temporară era limitată la producție și joburi sezoniere în distribuție. Cu soluții de muncă flexibile din ce în ce mai atractive pentru companii și candidați deopotrivă, pozițiile temporare se regăsesc în numeroase industrii și pe diverse roluri.

Un domeniu care oferă o varietate de oportunități pentru muncă temporară este industria alimentară. Alege-ți unul dintre rolurile disponibile în hoteluri, restaurante sau cafenele și bucură-te de condiții de muncă flexibile în cele mai dinamice industrii din România.

Mit #3: Nu primești aceleași beneficii ca un angajat full-time

În zilele noastre, beneficiile sunt la fel de importante precum salariul. Din fericire, nu vei rata nimic fiind angajat pe o poziție temporară. Indiferent unde lucrezi, poți beneficia de asigurare medicală și alte beneficii, în funcție de specificul fiecărui rol.

Mit #4: Locurile de muncă temporară nu îți dau stabilitate

Pentru mulți oameni, joburile temporare sunt un pas înainte pentru o viitoare carieră. Lucrând cu o agenție de recrutare, vei avea oportunitatea să te muți într-un oraș mai mare, unde locurile de muncă sunt mai numeroase, iar cariera ta poate înflori. În plus, dacă lucrezi într-o industrie precum cea alimentară, abilitățile pe care le dobândești te vor ajuta să obții o poziție permanentă într-un sector stabil.

Mit #5: Munca temporară e doar pentru anumite vârste

Datorită faptului că pozițiile temporare sunt atât de flexibile, acestea sunt accesibile tuturor. Orice persoană care a împlinit 18 ani poate avea un contract de muncă pe teritoriul României și își poate dezvolta abilitățile pentru viitoarea sa carieră.

După ce am suplberat toate aceste mituri ale muncii temporare, e timpul să găsești și tu o poziție care să ți se potrivească. Descoperă lista noastră de joburi disponibile și contactează-ne ca să vedem cum te putem ajuta.

Ești mai liniștit acum?
Încearcă un job temporar și vezi despre ce este vorba!

#FlexibleNotTemporary

Descoperă oportunitățile unui job flexibil!

Ospătari, barmani, bucătari

 • Salariu fix motivant în funcție de experiență;
 • Sistem de bonusare în funcție de încasări;
 • Bonuri de masă;
 • Masă și cazare asigurate.

Casier cantină

 • Contract de muncă pe perioadă determinată
 • Salariu avantajos + tichete de 15 lei
 • Masă caldă la prânz
 • Decont de transport 100 de lei

Picol cantină

 • Contract de muncă pe perioadă determinată
 • Salariu avantajos + tichete de 15 lei
 • Masă caldă la prânz
 • Decont de transport 100 de lei
Vezi toate oportunitățile