Banking, Finance, Fintech

Angajează talente cu performanță de top

Serviciile industriei de Finance și Asigurări sunt unele dintre cele mai importante și influente sectoare ale economiei. Colaborăm cu câteva dintre cele mai cunoscute bănci la nivel regional, companii fintech, firme de investiții & asigurări, instituții financiare și firme de brokeraj din regiunea GCC.

Experiența noastră vastă, combinată cu abordarea noastră consultativă, ne oferă șansa de a verifica, furniza și păstra talentul necesar pentru promovarea afacerii tale. Oferim recrutare permanentă, contractuală și senior/executive search pentru toate pozițiile de tip senior-level management & C-level talent to CFO, COO, VPs și Middle Management. Avem cel mai mare grup de talente calificate din industrie și, cu experiența noastră de zeci de ani, suntem pregătiți să răspundem nevoilor de lucru din domeniul HR.

Află mai multe!
A Little Of Our Story

Banking, Finance & Investiții

Întrecerea pentru obținerea talentelor cu competențe foarte ridicate în domeniul serviciilor bancare și financiare este intensă. De la bănci de investiții de renume și asset managers la companii de asigurări, consultanții noștri se asigură că organizația ta va angaja și va păstra talentul de top pe termen lung.

Sprijinim procesul de recrutare permanentă/temporară, outsourcing & payroll outsourcing, suport on-site (și nu numai) pentru toate sectoarele publice și private (fie ele de mărime mică, medie sau mare).

Transformă următoarele angajări în asset-uri semnificative pentru business-ul tău!

Avem o bază de date extinsă de profesioniști calificați și experimentați în servicii bancare și financiare. Datorită abordării noastre consultative, am adus un plus de valoare pentru mii de organizații.

Hai să aducem acest plus de valoare și în organizația ta!

Află mai multe!