Eva Coşa este câștigătoarea celui mai dorit internship al verii: Adecco CEO for One Month. Eva a intrat în cursa pentru salariul unui CEO Global, de 15.000 euro.

București, 30 mai: Eva Coșa este câștigătoarea celui mai dorit internship din aceasta vară – Adecco România CEO for One Month 2018 – pentru care au concurat 1.595 de tineri. Inițiativa CEO1Month face parte din programul global al Adecco Way to WorkTM, ce are ca scop principal reducerea șomajul în rândul tinerilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și începe cariera și de a-și îmbunătății șansele de angajare prin adaptarea abilităților la cerințele pieței muncii.

Pe plan global, în acest an, numărul de aplicații a fost cu aproximativ 72% mai mare față de anul precedent, peste 200.000 de tineri profesioniști concurând pentru oportunitatea de a lucra timp de o lună alături de CEO-ul grupului Adecco, Alain Dehaze.

”În fiecare an căutam tineri din toate domeniile, cu o mentalitate internațională și cu un set de competențe care îi transformă în campioni. Printre cele mai  importante calități ale câștigătorilor se numără gândirea analitică și abilitățile de găsire a soluțiilor potrivite, capacitatea de a lucra în echipă și interesul pentru a învăța lucruri noi. În cazul Evei, pasiunea și valorile sale au înclinat balanța pe ultima sută de metri, dar trebuie să spunem că toți cei 5 finaliști ne-au impresionat și suntem încrezători că astfel de tineri vor schimba radical România în viitorul nu foarte îndepărtat”, a declarat Florin Godean, country manager Adecco România.

Eva Coșa, CEO pentru O Lună, Adecco România

”Bootcampul CEO For 1 Month a fost conceput sub forma unei experiențe de învățare complete, aproape ca o poveste. Am observat continuitatea probelor, care au testat progresiv abilități complementare: de la creativitate și inovare, la lucru în echipă, networking, leadership, persuasiune și nu numai. Fiecare provocare ne-a scos din zona de confort și ne-a obligat să ne adaptam. Cea mai dificilă probă a fost cea a proiectului de inovație. Astfel, am conceput “C-match”, o aplicație care creează cel mai eficient matching dintre Companii și Candidați, gestionând job-urile temporare/sezoniere din perspectiva ambelor părți, cu ajutorul unor funcționalități adaptate la trendurile impuse de digitalizare”, arată Eva Coșa.

Eva Coşa va petrece luna iulie alături de Florin Godean, Country Manager-ul Adecco România și va lucra cu echipa locală de management, confruntându-se cu o nouă serie de teste și evaluări. În urma evaluărilor locale gestionate de fiecare țară, 10 finaliști vor fi selectați pentru a participa într-un Bootcamp global, un program intens de pregătire şi testare, în urma căruia va fi selectat un tânăr lider care va petrece o lună întreagă alături CEO-ul Global al Grupului Adecco, la finalul căreia va primi un salariu de 15.000 euro. Dar experiența nu se termină aici. Mulți dintre finaliști continuă o carieră în cadrul Grupului Adecco. Ana Maria Mareș, CEO for One Month Adecco România 2016, a rămas în cadrul Adecco ca Specialist Marketing, focusându-se pe zona de digital. CEO-ul pentru O Lună Adecco Group 2017, a fost Ed Broadhead – acum șeful departamentului de Data Analytics al Grupului Adecco, la sediul său din Zurich. Ernesto Lamaina, fostul CEO for One Month din Italia, a devenit CEO al firmei Adia, marca digitală de recrutare la cerere a Grupului Adecco.

Eva Coșa alături de Florin Godean, country manager Adecco România.

Video CEO for One Month Adecco România Bootcamp 2018

Pentru mai multe informaţii privind programul Adecco Way to Work™:

Way to Work Website: https://www.adeccowaytowork.com/en/
Adecco România website: http://www.adecco.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/AdeccoRomania/
Twitter: https://twitter.com/AdeccoRomania
LinkedIn: https://www.linkedin.com/AdeccoRomania

Despre Adecco România

Adecco România este cel mai mare jucător din domeniul resurselor umane, cu o cotă de piață de aproximativ 32% și cu o cifră de afaceri de 87,5 milioane de euro, în 2017. Adecco România gestionează peste 7,000 de persoane angajate temporar și deservește zilnic peste 600 de clienți. Echipa Adecco numără în România mai mult de 250 de persoane, iar serviciile oferite au o plajă foarte largă, de la recrutare și selecție, la outsourcing, recrutare în masă, dar și outplacement și training.

Despre Grupul Adecco

Grupul Adecco este principalul furnizor mondial de soluții de forță de muncă. Zilnic, aproximativ 700,000 de oameni din întreaga lume beneficiază, grație Grupului Adecco, de oportunități de muncă fie permanente, fie temporare. Cu peste 33,000 de angajați în 60 de țări, schimbăm industria resurselor umane cu fiecare loc de muncă oferit. Colegii noștri deservesc peste 100,000 de organizații, cărora le furnizează forță de muncă, servicii de resurse umane și tehnologii de ultimă generație, necesare pentru a avea succes într-o economie globală aflată în permanentă schimbare. Suntem o companie listată în clasamentul Fortune Global 500 și conducem prin puterea exemplului, creând valoare pentru toate părțile interesate, răspunzând astfel nevoilor societății și, în același timp, stimulând inovația în afaceri. Cultura noastră bazarâ pe incluziune, echitate și a muncâ în echipă, susține atât persoanele, cât și organizațiile, stimulează economia și contribuie la construirea unei societăți mai bune. Aceste valori au un ecou pozitiv în rândul angajaților noștri, care ne-au votat pe poziția a doua în clasamentul Great Place to Work® – World’s Best Workplaces, ediția 2017. Construim un viitor pentru toți.

The Adecco Group are sediul în Zürich, Elveția. Adecco Group AG este o companie înregistrată în Elveția (ISIN: CH0012138605) și listată la SIX Swiss Exchange (ADEN). Grupul operează prin opt branduri principale: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison, Pontoon, Adia și YOSS.

Aceste valori au un ecou pozitiv în rândul angajaților noștri, care ne-au votat pe poziția a doua în clasamentul Great Place to Work® – World’s Best Workplaces, ediția 2017. Construim un viitor pentru toți.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.